City Szépségszalon, Budapest, Csepel, hajhosszabbítás, hajdúsítás, hajfelvarrás, haj csomózás, európai haj, póthaj, hosszú haj, hajvágás, hajfestés, melír, frizura, menyasszonyi konty, esküvői, smink, arckezelés, arcfiatalítás, kozmetika, műszempilla, füllyukasztás, műkörömépítés, pedikűr, manikűr, masszázs, gyógy masszázs, talpmasszázs, sport, svéd, szolárium    

Mezoterápia - Kozmetikai bőrfiatalítás

A mezoterápiás MezoPen  a leginnovatívabb eszköz jelenleg hazánkban a bőrfiatalítás és mezoterápia területén.   A már jól ismert és kitűnő eredményeiről híres mezoterápiás dermaroller továbbfejlesztett, 
gépesített változata, melynek használata egyszerű és biztonságos, valamint egy kezelés közben a vendég igényeinek és fájdalom érzetének megfelelően, észrevétlenül  tudja változtatni a tű méretét. 
Az eljárás hatásmechanizmusa abban hasonlít a dermarollerhez, hogy a  MezoPen is a kollagén indukciós terápiák közé sorolható,  mely két hatást fejti ki egy azon időben. 

  Mezoterápiás MezoPen, arcfiatalítás, arckezelés, kozmetika, kozmetikus, szépségszalon, Csepel  

1. Kollagén termelés:
A bőrünkben lévő  kollagén jelenléte adja bőrünk rugalmasságát, az idő múlásával viszont a vízmegkötő képessége folyamatosan csökken, ennek következtében alakulnak ki a szarkalábak, majd ráncok, valamint a bőr veszít rugalmasságából és feszességéből.

Az eljárás során az apró tűk, mikro sérüléseket ejtenek a bőr felszínén, ami szabad szemmel nem látható és nem érezhető. Ekkor a szervezet azonnal reagál erre a „sérülésre” és elkezdi gyógyítani. A test kollagént és elasztint kezd termelni – ez a két fő kulcsfontosságú építőeleme a bőrnek. Mivel nem történt meg a már meglévő „öreg” kollagén eltávolítása vagy „tényleges károsítása”, a létrejövő új kollagén formációk hozzáadódnak 
a meglévő kollagén szintekhez. A kollagén termelődés indukálása természetes folyamat, ezért a kezelés nem okoz semmilyen károsodást, vagy allergiás reakciót.
A folyamat és a hatás még a kezelést követő hónapokban is tart.
A kollagén képződése egyénfüggő. Függ a kortól, a tű hosszától, az életmódtól, táplálkozástól,  sportolás mennyiségétől és az általános egészségügyi állapottól. 
Ami biztos, hogy a kezelés végén látható eredményt fog tapasztalni.

 

 

Mezopen

2. Hatóanyagok bejuttatása kellő mélységbe, közvetlenül a problémás sejtekhez.
A mezoterápiás MezoPen kezelés egy újabb, hatékonyabb eljárás a bőrön keresztül történő hatóanyag bejuttatására célzottan a ráncokra, valamint a problémás területekre.
A bőr feladata, hogy megvédje testünket a külső behatásokkal szemben, ezért a külsőleg használt krémek hatóanyagait sem engedi felszívódni, így csak a használt anyag 0,3 %-a tud hasznosulni a bőr felső rétegében, így nem tudják a kívánt eredményt biztosítani.
A bőr megszúrása átmenetileg áttöri ezt a védőréteget, megnő a bőr áteresztő képessége, a mikrotűk steril csatornácskákat hoznak létre, ezzel lehetővé teszik a hatóanyagok bejuttatását a bőr mélyebb rétegeibe is egyaránt. Ahol tapasztalhatunk egy azonnali látványos eredményt, amely a hatóanyagnak köszönhető. Ezért kifejezetten fontos a megfelelő minőségű, sterilitású, orvosi minősítésű hatóanyag használata, hiszen ha nem megfelelő anyagokkal végezzük az eljárást, akár bőrkárosodást, bőrgyulladást, illetve allergiás reakciót válthatunk ki a bőrből.

Látványos és tartós eredményt érhetünk el az alábbi területeken: bőrfiatalítás, hegek kezelése, májfoltok, depigmentációs és egyéb bőrhibák javítása, valamint hajhullás több típusa ellen is eredményesen használható. Nagy előnye, hogy semmilyen káros mellékhatása nincs, minimális fájdalommal jár. A kisebb tűméretekkel, akár érzéstelenítés nélkül is lehet a kezelést végezni, a vendég egyéni érzékenységének és fájdalomküszöbének megfelelően. Az arc minden kontúrját lehet vele kezelni, még az érzékenyebb, nehezebben hozzáférhető területeket is. A mikrotűk függőleges csatornákat nyitnak meg,ez tovább csökkenti a hegképződés kockázatát, valamint segíti a hatóanyagok mélyebbre való bejutását.


mezoterápia, mezoterápiás toll, mezopen, arcfiatalítás, kozmetika, kozmetikus, bőrhjavítás, akne, city szépségszalon, Csepelbőrfiatalítás, arcfiatalítás, májfolt, hegek kezelése, bőrhibák javítása, kozmetikus, kozmetika, city szépségszalon, Csepel  

A MezoPen ( mezoterápiás toll ) klinikai indikációi:


- aknék, hegek és műtéti hegek kezelésére
- mély ráncok eltüntetésére, halványítására
- striák (terhességi, elhízási csíkok) eltüntetésére
- száraz bőr kezelése
- megereszkedett, petyhüdt bőr kezelésére az egész testen
- ráncok (különösen a száj körül és szarkalábaknál)
- tág pórusok kezelésére
- bőrfeszesítés, lifting kezelésre
- bárányhimlő után visszamaradt kis besüppedésekre
- pigment hiányosságnál (hipo pigmentáció) melynek eredménye hegesedés
- öregségi foltok

 

Az MezoPen ( mezoterápiás toll ) kezelés előnyei:


- nincs ismert mellékhatása
- látható/érzékelhető javulás a Mezopen kezelést követő pár napon belül, már az első kezelés alkalmával.
- nincs ismert mellékhatása vagy napfény érzékenység a kezelés után
- rövid gyógyulási idő (fél-egy nap)
- nincs maradandó sérülés vagy heg
- a hatóanyagokat nagy mennyiségben a kellő mélységbe juttathatjuk
- minden bőrtípuson alkalmazható a kezelés (kivéve vadhús, lupusz eritematózusz, stb.)

 


Az MezoPen ( mezoterápiás toll ) használata nem javasolt a következő esetekben:
     
- aktív bőrfertőzés, pattanás stb. - ekcéma -véralvadási problémák
- herpesz - arcpír (rosacea) - terhesség, szoptatás 
- rosszindulatú bőrelváltozások  - kezelést megelőző fél éven belüli hámlasztás - aktív akne 
- anyajegy - pikkelysömör - lidokain érzékenység 
- krónikus bőrbetegség  - kiemelkedő anyajegy,szemölcs  - cukorbetegség 
- keloid hajlam  - gyenge gyógyulási képesség 


A javasolt kezelések száma: bőr állapotától függően 6-12 alkalom

A kezelések közötti idő: 2 hét javasolt, 6 kezelés után 1 hónap gyógyulási időt hagyni a bőrnek. Látható javulást már 1-2 kezelés után tapasztalni fog,de a kúra befejezését követően a végleges eredmény eléréséhez szükség van kb. 1-2 hónapra.

Árlista

Ide jelenleg ne klikkelj! Köszi
 KLIKK

 

Nyikos Ivett +36704199477
 KLIKK


Vissza a Kozmetikai oldalra....twitter - city szepsegszalon

 City Szépségszalon, hajhosszabbítás, hajdúsítás, fodrászat, kozmetika, masszázs, műkörömépítés, műszempilla, fülbelövés, füllyukasztás, frizura, hajvágás, hajfestés, arcfiatalítás, Csepel

google+ city szepsegszalon

Cityszepseg.hu website reputation 2006 City Szépségszalon - Saját képek, másolni, felhasználni tilos! Cityszepseg.hu statistics