City Szépségszalon, Budapest, Csepel, hajhosszabbítás, hajdúsítás, hajfelvarrás, haj csomózás, európai haj, póthaj, hosszú haj, hajvágás, hajfestés, melír, frizura, menyasszonyi konty, esküvői, smink, arckezelés, arcfiatalítás, kozmetika, műszempilla, füllyukasztás, műkörömépítés, pedikűr, manikűr, masszázs, gyógy masszázs, talpmasszázs, sport, svéd, szolárium    

Tű nélküli mezoterápia a hatékony bőrfiatalításért
 

tű nélküli mezoterápia, arcfiatalítás, arckezelés, kozmetika, kozmetikus, city szépségszalon,

tű nélküli mezoterápia, arckezelés, arcápolás, kozmetikai kezelés, kozmetikus, kozmetika, city szépségszalon,

Napjainkban a steril és tömény hatóanyagokat, a bőr mélyebb rétegeibe, közvetlenül a problémáért felelős sejtekhez, a non-invazív (nem jár semmilyen durva, testbe/érbe hatoló beavatkozással) módokat kivéve, kizárólag tű nélküli mezoterápiával jutatthatjuk be. Így jóval eredményesebb hatást tudunk elérni, mint bármely más módszerrel (gyógyszerek szedése, krémezés, ultrahang, stb.). Már az első kezelés során látványos és tartós eredményeket érhetünk el, az arc fiatalalítás, bőrfeszesítés területén. A tű nélküli mezoterápiánál egy készülékkel juttatjuk a hatóanyagot a bőr mélyebb rétegeibe. Az eljárás lényege, hogy a készülék speciális rádiófrekvenciás hullámok segítségével képes megnyitni a bőrsejtek falát, kis csatornákat nyitva, ezeken keresztül juttatva be a szükséges hatóanyagokat. Az eljárás során a kezelőfejet mozgatjuk a bőrön (hasonlóan, mint az ultrahangkezelésnél).  Az eljárás  teljesen fájdalommentes, sőt még kellemes "mikromasszázs" érzet is tapasztalható. A tű nélküli mezoterápia hatékonyságában és eredményességében megegyezik a tűs mezoterápiával, így lassan valószínűleg felváltja azt.

Remek alternatívát jelent azok számára, akik tartanak a tűs eljárás vélhető kellemetlenségeitől.
Természetesen ez csak akkor igaz, ha a tű nélküli mezoterápiás kezeléseknél is pont ugyanazon 100%-os sterilitású koncentrált töménységű összetevőket alkalmazzuk, mint a tűs (injekciós) mezoterápiánál.

A professzionális tű nélküli mezoterápiában a - hazánkban is terjedő - sokösszetevős koktélokat már nem alkalmazzák, mivel a sok összetevő miatt a látványos és eredményes kezeléshez szükséges összetevőket nem tartalmazzák kellő mennyiségben.

Az évek során sajnos bőrünk veszít feszességéből, rugalmasságából, megereszkedik, rugalmatlanná válik, apróbb ráncok jelennek meg rajta.

Ennek egyik oka, hogy már nem termelődnek a bőrben kellő mennyiségben azok az anyagok, pl. hyaluronsav, vitaminok, stb., amely a bőr fiatalságát biztosítják. A tű nélküli mezoterápia során ezen bőrmegújító, feszesítő, öregedésgátló, antioxidáns anyagokat juttatjuk, közvetlenül a sejtekhez. A sejtszintű  hatóanyag bevitelnek  köszönhetően a bőrsejtek megújulnak, ezáltal a bőr feszesebb fiatalosabb lesz. A ráncok kisimulnak, elhalványodnak.
Mivel a bőr problémájának megfelelő hatóanyagok nagy töménységű alkalmazásával érhető el a leglátványosabb és legtartósabb eredmény, ezért a bőr állapotát és a kezelés célját figyelembe véve állítjuk össze az elektroporáció során használt koktélt.

Egy teljes kúra: 4-6 kezelés

Gyakoriság:  hetente

Árlista

Ide jelenleg ne klikkelj! Köszi
 KLIKK

 

Nyikos Ivett +36704199477
 KLIKK


Vissza a Kozmetikai oldalra....twitter - city szepsegszalon

 City Szépségszalon, hajhosszabbítás, hajdúsítás, fodrászat, kozmetika, masszázs, műkörömépítés, műszempilla, fülbelövés, füllyukasztás, frizura, hajvágás, hajfestés, arcfiatalítás, Csepel

google+ city szepsegszalon

Cityszepseg.hu website reputation 2006 City Szépségszalon - Saját képek, másolni, felhasználni tilos! Cityszepseg.hu statistics