City Szépségszalon, Budapest, Csepel, hajhosszabbítás, hajdúsítás, hajfelvarrás, haj csomózás, európai haj, póthaj, hosszú haj, hajvágás, hajfestés, melír, frizura, menyasszonyi konty, esküvői, smink, arckezelés, arcfiatalítás, kozmetika, műszempilla, füllyukasztás, műkörömépítés, pedikűr, manikűr, masszázs, gyógy masszázs, talpmasszázs, sport, svéd, szolárium    

Hydroabrasion

télen–nyáron
gyógyhatású hámlasztás 

kozmetika, kozmetikus, arckezelés, mikrodermabrázió, hydroabrasion, mezopen, mezoterápia, szemöldök, festés, szedés, 4 d műszempilla, gyantázás, city szépségszalon, Csepel, smink,alkalmi smink, esküvői, fülbelövés, füllyukasztás, arctisztítás, arcmasszázs, dekoltázs

Különböző arckezelésekhez

ultrahangos bőrradír és ultrahangos
hatóanyagbevitel egy készülékben

  Hámlasztás vízsugárral  
     

 

Hydroabrázió-hydradermabrasió technológiával minden bőrtípus kezelhető. A hámlasztás után megindul a bőr sejtregenálódása, hatóanyagfelvétele nő. A további kezelés során a kozmetikai anyagok akadálymentesen jutnak el a bőr mélyebb rétegeibe, a szövetek nedvességfelvevő képessége fokozódik, a bőr regenerálódik, láthatóan kisimul, üdévé válik.

 

Felhasználási területek:

- Seborrhoeás bőrök kezelése
- Érzékeny, gyulladásra hajlamos bőr kezelése
- Sápadt, fakó, szűrkés, fáradt, száraz bőr kezelése
- Laza, tónusát veszett bőr kezelése
- Napfény által károsodott bőr kezelése
  (hiperkeratinizáció)

 

- Aknés bőr, hegek kezelése
- Pigment foltok halványítása
- Szem, ajakkörüli ráncok csökkentése
- Szemkörüli duzzanatok csökkentése
- Hát, nyak és dekoltázs kezelése
- Férfiak bőrének hatékony tisztítása

 

  

Hogyan történik a hámlasztás a Hydroabrázió módszerrel?

A kezelés célja, az elhalt hámsejtek eltávolítása, és a bazális sejtek osztódásának stimulációja, ezáltal a bőr önmegújító folyamatainak elősegítése, ezt követően a bőrtípusnak megfelelő hatóanyag bejuttatása a bőr mélyebb rétegeibe.

A peeling mechanikai módszerrel történik. Az ultrahangos kezelőfej vibrációkat bocsát ki, másodpercenként több tízezer rezgést, így porlasztja a vizet. A sorozatos vibráció hatására a vízcseppek, mint mikro-robbanások segítik leválasztani, és azonnal eltávolítani az elhalt szarulemezkéket és a felületi szennyeződéseket. Ez által tisztítják a pórusokat. Ez a kezelés csupán a bőr elszarusodott rétegére hat, ezért irritációt nem okoz. Az elhalt sejtektől, mirigyváladékoktól, bomlástermékektől és szennyeződésektől megszabadított bőr keringése és oxigenizációja megélénkül, a hajszálerek áteresztő képessége megnő, a gyulladási hajlam minimalizálódik. A víz párolgása által hűsíti a bőr felületét, és az ultrahang-hatás mikromasszázst nyújt a bőrnek. Számottevően javul a sejtek közötti kapcsolat.
A Hydroabráziót kúraszerűen alkalmazva lehetőség van a bőrhibák javítására, a bőr önmegújító folyamatainak ösztönzésével.

A SonicPeel készülékkel végzett kezelés alapvetően két részből áll:

-A rendkívül alapos és mélyre ható peelinget követően kerül sor a bőr hidratálására és táplálására.-A kezelőfejet megfordítva a nemesacél „spatula” mintegy felfekszik a bőrfelszínre, így, az ultrahang hatására lehetővé válik a bőrtípusnak megfelelő hatóanyagok bejuttatása a bőr mélyebb rétegeibe. Fokozódik a sejtmembrán áteresztő képessége, de ultrahang hatására a bőr vízfelvevő képessége is jelentősen megnő. A besugárzott terület pH-értéke alkalikus irányba tolódik el. A gyulladásos bőrfelületeken ez gyógyhatású, ebben rejlik fájdalomcsillapító hatása is.


 

Hány kezelés ajánlott?

A kezelés akár alkalmanként, akár kúraszerűen elvégezhető.

Az aktuális kozmetikai kezelés során alkalmazva segíti az alapos és kíméletes mélytisztítást.

Kúraszerűen alkalmazva lehetőséget nyújt hi-perkeratózis, seborrhoea, egyenetlen bőr-felszín eredményes kezelésére, bőrhibák javítására.

Végeredmény: tiszta, homogén bőrfelszín, hidratált, optimális turgorú bőrstruktúra.  

Nem okoz érzékenységet?
A kezelés számos előnye közül egyik a gyen-géd, ám rendkívül eredményes hatásmód. Az érzékeny, gyulladásra hajlamos bőrtípusok nem hámlaszthatók drasztikusan, pl. savakkal. Az ultrahang által keltett hullámok csak a hám elszarusodó rétegét távolítják el, emellett a vaporizált víz, nyugtatóan hat a bőrfelszínen. A víz szinte az egyetlen anyag, mely biztosan nem okoz allergiás reakciót, ezért a SonicPeel a legbiztonságosabb, és bőrtípusnak megfe-lelően alkalmazható  módszer a bőrfunkciók javítására.

A kezelés előnye még, hogy nincs elhúzódó vagy kései mellékhatás. 
A kezelés pozitív biológiai hatásai:

A kezelőfej finom, de intenzív rezgései eltá-volítják a csökkent nedvességtartalmú, lazáb-ban kapcsolódó elszarusodott sejteket, minek következtében fokozódik a bőrlégzés. Rendszeres használatával tökéletesíthetjük az elszarusodást és a faggyúműködést, a bőr-felszíni emulzió összetételét normalizálhatjuk, ami által minimálisra csökken a kórokozók bőrön át való szervezetbe kerülése.
Az ultrahang által létrehozott mikromasszázs hatására fokozódik a sejtek anyagcseréje, a nyirokkeringés javul, és a vérkeringés fokozó-dik. A szubpapilláris idegfonatok végfácskái stimulálódnak. Az így keltett bőringerek útján enyhe vérbőség keletkezik. A bőrtípusnak megfelelő kozmetikai anyagok a további keze-lés során akadálymentesen jutnak el a bőr mé-lyebb rétegeibe. A szövetek nedvességfelvevő képessége fokozódik, a bőr regenerálódik.

Kontraindikációk:
- Daganatos megbetegedések
- Terhesség
- Lázas állapot
- Protézis a kezelt terület alatt
- Csontritkulás
- Szívinfarktus
- Vérzés, vérzéshajlam esetén alkalmazását kerülni kell
- Pacemaker közelében nem alkalmazható

Árlista

Ide jelenleg ne klikkelj! Köszi
 KLIKK

 

Nyikos Ivett +36704199477
 KLIKK

 

Vissza a Kozmetikai oldalra...

 twitter - city szepsegszalon

 City Szépségszalon, hajhosszabbítás, hajdúsítás, fodrászat, kozmetika, masszázs, műkörömépítés, műszempilla, fülbelövés, füllyukasztás, frizura, hajvágás, hajfestés, arcfiatalítás, Csepel

google+ city szepsegszalon

Cityszepseg.hu website reputation 2006 City Szépségszalon - Saját képek, másolni, felhasználni tilos! Cityszepseg.hu statistics

 


Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK