City Szépségszalon, Budapest, Csepel, hajhosszabbítás, hajdúsítás, hajfelvarrás, haj csomózás, európai haj, póthaj, hosszú haj, hajvágás, hajfestés, melír, frizura, menyasszonyi konty, esküvői, smink, arckezelés, arcfiatalítás, kozmetika, műszempilla, füllyukasztás, műkörömépítés, pedikűr, manikűr, masszázs, gyógy masszázs, talpmasszázs, sport, svéd, szolárium    
műszempilla felrakás, 3D, 4D műszempilla, szempilla festés, szemöldök szedés, city szépségszalon, Csepel


Gold Lashes 3D és 4D műszempilla
azoknak ajánlott, akik tartósan dúsabbá, hosszabbá, íveltebbé szeretnék tenni a pillákat.


1 - 2 hónapon keresztül varázsold érzékivé, vonzóvá tekintetedet. Az új 4D műszempilla a legkorszerűbb fejlesztése a műszempilla építésnek. Így nem csak térben, hanem időben is megnövelte a tartósságát. Súlyuk még könnyebb, ezáltal viselésük a megszokottnál is észrevehetetlenebb és az eddiginél is jobban kíméli a saját, természetes pillákat. Továbbfejlesztett összetételüknek köszönhetően sokkal rugalmasabbak, így nehezebben sérülnek.

4 D műszempilla, műszempilla felrakás, city szépségszalon, Csepel


Gold Lashes 3D és 4D műszempilla, műszempilla felrakás, city szépségszalon, Csepelen

A 3D és az új 4D műszempillával az eddig megszokott tincses és soros műszempillákkal ellentétben sokkal természetesebb hatás érhető el, de kívánságra extrém hosszúságú műszempilla is készíthető. A szempillák rendkívül széles választéka lehetőséget ad, hogy mindenki megtalálja a hozzá illő pillákat.

A konzultáció során megbeszéljük milyen ívű, színű, vastagságú és hosszúságú műszempillákat helyezzünk fel. Különleges alkalmakra, esküvőre, fellépésre  különböző színben pompázó Swarovski kristály is lehetőséget ad, hogy tekintetünkkel a társaság figyelmét magunkra irányítsuk.

A szempillák és a szemkörnyék alapos tisztítása után, mindkét szemre felhelyezzük a korszerű zselés hidratáló és nyugtató párnácskákat. A pillákat szálanként speciális ragasztóval illesztjük a saját szempilláihoz. Egy szemnél többféle hosszúságú szempilla kerül felhelyezésre, így 3D és az új 4D műszempilla teljesen egybeolvad a saját szempillával, arányosan meghosszabbítja, dúsítja és követi annak ívét. A ragasztó a bőrrel nem érintkezik, így az allergia kockázata minimálisra csökken.

Szemenként kb. 30-60 szálat "ültetünk" be. A felhelyezés során kipihenheti magát, mivel szemeit csukott, nyugalmi állapotban tartja. A 3D és az új 4 D műszempilla súlytalan, egyáltalán nem érezhető, víz, izzadság és könnyálló. A vendég zuhanyozhat, úszhat, sportolhat. Használata során a saját szempilla egyáltalán nem sérül, és kérésre bármikor könnyedén eltávolítható egy speciális oldószerrel. A 3D és az új 4D műszempillák különlegesen tartós pillák, élettartamuk 4-8 hét, ezt követően a saját szempillákkal együtt hullanak ki.

Felhelyezést követően rendszeres töltés ajánlott, 3-4 vagy 5 hetes gyakorisággal, hogy a pilla továbbra is ápolt, gyönyörű és vonzó maradjon.

4 D műszempilla, műszempilla felrakás, city szépségszalon, Csepel


Gold Lashes 3D és 4D műszempilla, múszempilla felrakása,
     
Árlista

Ide jelenleg ne klikkelj!
   Köszi

 KLIKK

 

Nyikos Ivett +36704199477

 KLIKK

 

műszempilla, kozmetika, kozmetikus, city szépségszalon, csepel city szépségszalon, kozmetika, 3D, 4D műszempilla, Budapest, Csepel

Vissza a Kozmetika oldalra...
 twitter - city szepsegszalon

 City Szépségszalon, hajhosszabbítás, hajdúsítás, fodrászat, kozmetika, masszázs, műkörömépítés, műszempilla, fülbelövés, füllyukasztás, frizura, hajvágás, hajfestés, arcfiatalítás, Csepel

google+ city szepsegszalon

Cityszepseg.hu website reputation 2006 City Szépségszalon - Saját képek, másolni, felhasználni tilos! Cityszepseg.hu statistics