City Szépségszalon, Budapest, Csepel, hajhosszabbítás, hajdúsítás, hajfelvarrás, haj csomózás, európai haj, póthaj, hosszú haj, hajvágás, hajfestés, melír, frizura, menyasszonyi konty, esküvői, smink, arckezelés, arcfiatalítás, kozmetika, műszempilla, füllyukasztás, műkörömépítés, pedikűr, manikűr, masszázs, gyógy masszázs, talpmasszázs, sport, svéd, szolárium    

city Szépségszalon, gyantázás

Gyantázás

gyantázás

szemöldök festés

Napjaink egyik legkedveltebb szőrtelenítési eljárása, melynek során a szőrt, szőrtüszővel együtt távolítjuk el. Mivel nem minden szőrtüsző nő vissza, folyamatosan ritkul a szőr a gyantázott területeken.

A rendszeres gyantáztatás előnye, hogy az adott testrész tartósan sima és bársonyos, folyamatosan ritkul a szőrzet és gyengülnek a szőrszálak. Szemben a borotvával, amikor levágjuk a szőrt, ami már másnap nő és napról-napra erősödik.

Éppen ezért választja a legtöbb nő és egyre több férfi is a gyantáztatást, mint szőrtelenítési eljárást és így vállhatott napjaink személyes higiénia részévé.
A gyantázást patronos és hagyományos, melegítős, de egyszer használatos gyantával végezzük mindenki igényeit és egyéni adottságait figyelembe véve.

bajusz gyantázása Otthoni ápolás: - különösebb ápolást nem igényel
- 24 órával gyantáztatás után ne menjünk szaunába, uszodába, szoláriumba mert a gyantázott bőrfelületnek regenerálódnia kell!
hónalj gyantázás

Szemöldök

500 Ft

 

Arc

800 Ft

Bajusz

500 Ft

 

Bajusz + VIO

650 Ft

Áll

500 Ft

 

Arc

1500 Ft

láb gyantázása

Kar, könyökig

800 Ft

 

Kar, végig

1000 Ft

Hónalj

700 Ft

 

Hát

1600 Ft

Fazon

700 Ft

 

Teljes fazon

2000 Ft

férfi mellszőrzet gyantázása

Mellkas

1200 Ft

 

Testen csíkonként

300 Ft

Láb, térdig

1200 Ft

 

Láb, végig

2600 Ft

Comb

1400 Ft

 

Láb térdig+comb hátul

1900 FtVissza a Kozmetikai oldalra...twitter - city szepsegszalon

 City Szépségszalon, hajhosszabbítás, hajdúsítás, fodrászat, kozmetika, masszázs, műkörömépítés, műszempilla, fülbelövés, füllyukasztás, frizura, hajvágás, hajfestés, arcfiatalítás, Csepel

google+ city szepsegszalon

Cityszepseg.hu website reputation 2006 City Szépségszalon - Saját képek, másolni, felhasználni tilos! Cityszepseg.hu statistics