City Szépségszalon, Budapest, Csepel, hajhosszabbítás, hajdúsítás, hajfelvarrás, haj csomózás, európai haj, póthaj, hosszú haj, hajvágás, hajfestés, melír, frizura, menyasszonyi konty, esküvői, smink, arckezelés, arcfiatalítás, kozmetika, műszempilla, füllyukasztás, műkörömépítés, pedikűr, manikűr, masszázs, gyógy masszázs, talpmasszázs, sport, svéd, szolárium    

city Szépségszalon, gyantázás

Gyantázás

gyantázás

szemöldök festés

Napjaink egyik legkedveltebb szőrtelenítési eljárása, melynek során a szőrt, szőrtüszővel együtt távolítjuk el. Mivel nem minden szőrtüsző nő vissza, folyamatosan ritkul a szőr a gyantázott területeken.

A rendszeres gyantáztatás előnye, hogy az adott testrész tartósan sima és bársonyos, folyamatosan ritkul a szőrzet és gyengülnek a szőrszálak. Szemben a borotvával, amikor levágjuk a szőrt, ami már másnap nő és napról-napra erősödik.

Éppen ezért választja a legtöbb nő és egyre több férfi is a gyantáztatást, mint szőrtelenítési eljárást és így vállhatott napjaink személyes higiénia részévé.
A gyantázást patronos és hagyományos, melegítős, de egyszer használatos gyantával végezzük mindenki igényeit és egyéni adottságait figyelembe véve.

bajusz gyantázása Otthoni ápolás:

- különösebb ápolást nem igényel
- 24 órával gyantáztatás után ne menjünk szaunába, uszodába, szoláriumba mert a gyantázott bőrfelületnek regenerálódnia kell!

hónalj gyantázás

 

Árlista 

láb gyantázása

Ide jelenleg ne klikkelj!
 Köszi

 KLIKK

 

Nyikos Ivett +36704199477

 KLIKK

férfi mellszőrzet gyantázása  Vissza a Kozmetikai oldalra...twitter - city szepsegszalon

 City Szépségszalon, hajhosszabbítás, hajdúsítás, fodrászat, kozmetika, masszázs, műkörömépítés, műszempilla, fülbelövés, füllyukasztás, frizura, hajvágás, hajfestés, arcfiatalítás, Csepel

google+ city szepsegszalon

Cityszepseg.hu website reputation 2006 City Szépségszalon - Saját képek, másolni, felhasználni tilos! Cityszepseg.hu statistics