City Szépségszalon, Budapest, Csepel, hajhosszabbítás, hajdúsítás, hajfelvarrás, haj csomózás, európai haj, póthaj, hosszú haj, hajvágás, hajfestés, melír, frizura, menyasszonyi konty, esküvői, smink, arckezelés, arcfiatalítás, kozmetika, műszempilla, füllyukasztás, műkörömépítés, pedikűr, manikűr, masszázs, gyógy masszázs, talpmasszázs, sport, svéd, szolárium    
Steam Pod, pro-keratin, hajápolás, haj, egészséges, Loreal, egyenesítés, hullám, szépségszalon, Csepelen, hidratál,

 

Mit szólnál egy olyan új szolgáltatáshoz, mely a hajszál újjáépítését és a hajformázást egy lépésben kombinálja?

Bemutatunk egy forradalmian új Steampod rendszert az egészséges és sima tapintású hajért


L’Oréal Professionnel és Rowenta Salon közös fejlesztésű Steam Pod, mely a történelem első, kimagasló technológiájú gőz-hajkiegyenesítő lapvasa, mélyen táplálja és regenerálja a hajszálakat, valamint a haj felületét simává és csillogóvá varázsolja.
A Steam Pod magas nyomású gőz segítségével juttatja be a keratint tartalmazó ápoló anyagokat a hajszál belsejébe.

A mélyen ható ápolás révén a természetes, festett, melírozott, szőkített vagy dauerolt haj egyaránt visszanyeri egészséges vitalitását, valamint könnyebben kezelhetővé válik.

Mindegy, hogy az álmod a szögegyenes haj vagy gyönyörű hullámok: a Steampod mindezt képes valóra váltani amellett, hogy regenerálja a hajat.

AZ ELSŐ PROFESSZIONÁLIS HAJÁPOLÓ CSALÁD, PÁRA HATÁSÁRA AKTIVÁLÓDÓ PRO-KERATINNAL


Hogyan lehetséges mindez? A kérdésre a választ a Pro-Keratin technológia és az extra nagy nyomású pára egyedülálló kombinációja adja meg.

 

Tökéletes védelem a hő ellen, a haj hidratáltsága növekszik a szolgáltatás során

 

a hajszál belső szerkezetének mélyen ható táplálása és újjáépítése

 

a nagy nyomású pára bejuttatja a prokeratint a hajszál szívébe, a legmélyebb rétegekbe is

 

újjáépített, lesimított és hihetetlenül puha hajszálak

A nagy nyomású gőz (3,5g/perc) bejuttatja a pro-keratint a hajszálak belsejébe, ami így egészen a legmélyebb sejtrétegekben képes kifejteni hatását: megerősíti a haj sérült részeit, mintegy újjáépíti a hajszál szerkezetét.

A szolgáltatás közben a Steampod védelmet nyújt a hővel szemben, miközben hidratálja a hajszálakat. A kerámia lapvas azonnal lesimítja a haj felszínét, az eredmény azonnal látható, tapintható, érezhető.

 

Steampod hajfeltöltő simító krém
A Steampod szolgáltatás elengedhetetlen része a hajfeltöltő simító krémek használata. A krémek pro-keratin technológiát tartalmaznak, mely a haj regenerálását biztosítja.

A hatóanyagok a magas nyomású gőz segítségével jutnak a hajszálak mélyéig, így képesek megújítani a hajszál teljes szerkezetét.

 

Védő, simító szérum
Az avokádó- és sárgabarackmag olajat tartalmazó szérum mély és intenzív ápolást biztosít az érzékeny pl. hajvég számára.

Gőzre aktiválódó hatóanyagai mélyen táplálják a hajszál sérült, meggyengült részeit, valamint segít megvédeni a hajat az egyenesítés vagy hullámosítás során.
A tápláló hatás hajtípustól függően 3-5 hajmosásig tart, eredményeképp a haj könnyebben formázható és a reggeli készülődés is jóval kevesebb ideig tart a megszokottnál

 

Hatóideje: egyenesítés 3-5 hajmosásig, formázás 1 hajmosásig


 

hajhosszabbítás, hajegyenesítés, póthaj táplálás, steampod, gőz, hullámosítás, szépségszalon, Csepel, fényes haj, egészséges haj, keratin hajhosszabbítás, hajegyenesítés, póthaj táplálás, steampod, gőz, hullámosítás, szépségszalon, Csepel, fényes haj, egészséges haj, keratin    

 

Vissza a Fodrász oldalra...

 

 twitter - city szepsegszalon

 City Szépségszalon, hajhosszabbítás, hajdúsítás, fodrászat, kozmetika, masszázs, műkörömépítés, műszempilla, fülbelövés, füllyukasztás, frizura, hajvágás, hajfestés, arcfiatalítás, Csepel

google+ city szepsegszalon

Cityszepseg.hu website reputation 2006 City Szépségszalon - Saját képek, másolni, felhasználni tilos! Cityszepseg.hu statistics