City Szépségszalon, Budapest, Csepel, hajhosszabbítás, hajdúsítás, hajfelvarrás, haj csomózás, európai haj, póthaj, hosszú haj, hajvágás, hajfestés, melír, frizura, menyasszonyi konty, esküvői, smink, arckezelés, arcfiatalítás, kozmetika, műszempilla, füllyukasztás, műkörömépítés, pedikűr, manikűr, masszázs, gyógy masszázs, talpmasszázs, sport, svéd, szolárium    

BRAZILIAN ECOkeratin
BRASIL CACAU


ÚJ &
TOVÁBBFEJLESZTETT
FORMULA

Forradalmi Cukornád és
Ciszterin K
eratin rendszer Acai bogyóval

Brasil Cacau, keratinos hajegyenesítés, fodrászat, frizura, menyasszonyi konty, alkalmi, ballagási frizura, szépségszalon,


 

Szeretnél tökéletesen sima, egyenes hajat,
ami nem göndörödik, nem szálkásodik?

 Nagy Icu fodrász +36205391740
Árlista a fodrász menüben

A leginnovatívabb és leghatékonyabb
professzionális simító kezelés a világon!


AZONNALI EREDMÉNYEK: Amint elhagytad a szalont, már meg is moshatod a hajad, copfba foghatod, felcsatolhatod és fel is tűzheted akár, és a hajad egyenesebb, simább, hullámmentes és rendkívűl ragyogó lesz!

Brasil Cacau keratinban és kakaóban gazdag, vegyi anyagok nélküli hajkiegyenesítő kezelés, mely visszaadja a haj egészségét és ez által hihetetlenül sima és ragyogó fényű hajat.

Brazil Keratinos hajkiegyenesítés tökéletes megoldás a göndör, hullámos fürtök ellen. Ez egy ideiglenes megoldás, amely két, három hónapig tart, majd újra-többször megismételhető. Kiegyenesítő hatása mellett, javítja hajunk szerkezetét, minőségét.

A Brazil hajkiegyenesítés, hajszerkezet újraépítő kezelés, melynek aktív összetevője a keratin, amely hajunk 88% -át alkotja. A keratin behatol a hajszerkezet belsejébe, és ott helyreállítja a haj szerkezetét, majd védőréteget képez a hajszálon, és megóvja a további sérülésektől, védi a víz, hő által kapott károsodástól.

Minden hajtípushoz ajánlott, függetlenül, hogy festett, dauerolt vagy akár már hajkiegyenesítést is alkalmaztak rajta.

A kezelés időtartama, száma és eredménye függ a haj hosszától szerkezetétől és sűrűségétől is.

Azoknak ajánljuk, akik egyenes hajat szeretnének göndör vagy hullámos hajukból, akiknek fénytelen, fakó, roncsolt töredezett és száraz vagy gubancolódik a hajuk. Gátolja a visszagöndörödést, ellenáll a párának, a haj egyenes marad, csillogó fényt ad.

Mivel a hajegyenesítést a hajhosszon végezzük, nem a hajhagymában, az újonnan nőtt haj hullámos marad, ezért a Brasil Cacau keratin hajegyenesítést a haj növekedésétől függően 3-4 havonta érdemes megcsináltatni. Nem káros, így bármilyen gyakorisággal meglehet ismételni.

 

Vissza a Fodrász oldalra...twitter - city szepsegszalon

 City Szépségszalon, hajhosszabbítás, hajdúsítás, fodrászat, kozmetika, masszázs, műkörömépítés, műszempilla, fülbelövés, füllyukasztás, frizura, hajvágás, hajfestés, arcfiatalítás, Csepel

google+ city szepsegszalon

Cityszepseg.hu website reputation 2006 City Szépségszalon - Saját képek, másolni, felhasználni tilos! Cityszepseg.hu statistics