City Szépségszalon, Budapest, Csepel, hajhosszabbítás, hajdúsítás, hajfelvarrás, haj csomózás, európai haj, póthaj, hosszú haj, hajvágás, hajfestés, melír, frizura, menyasszonyi konty, esküvői, smink, arckezelés, arcfiatalítás, kozmetika, műszempilla, füllyukasztás, műkörömépítés, pedikűr, manikűr, masszázs, gyógy masszázs, talpmasszázs, sport, svéd, szolárium    
 

ThermoCut 400 melegolló egy újdonság


a professzionális fodrászeszközök körében, amellyel új értelmet nyer a hajvágás szó és az olló hőjének köszönhetően a hajszál egészsé-gesebb lesz, mint valaha.
A ThermoCut melegolló a hajvégeket lezárja, ezáltal a természetes nedvesség és az ápoló anyagok a hajban maradnak. 


A hatás azonnal megállapítható, mivel a haj egész szerkezete megjavul!

A melegolló élei elektromosan fel vannak melegítve. Annak ellenére, hogy elektromos árammal működik a szerkezet, egyáltalán nem veszélyes. Az olló élének hőmérsékletét a LED monitor segítségével lehet beál-lítani. A fodrász és a kliens védelmében az olló élei speciálisan ”hőszigeteltek”, így nem okoz sérülést akkor sem, ha bőrfelülettel érintkeznek.

 

melegolló, hajvágás hajvágás, melegolló, szépségszalon  

Minden haj természeténél fogva egészséges. De az UV sugárzás, levegőszennyeződések, hőmérséklet ingadozások és különböző kezelések a haj szerkezetét megtámadhatják. A haj elveszíti az erejét, fénytelen és törékeny lesz. Tudósok bebizonyították, hogy a normális hajvágáskor a hajszálvégek nyitottak maradnak és elveszítik lényeges természetes anyagaikat.


A Jaguar, a vezető ollóspecialista erre fejlesztette ki a Jaguar TC (ThermoCut), vagyis melegollós rendszert, amivel a hajat különlegesen kímélő módon lehet levágni 

Egészséges haj

Növekedésekor a hajszál vége zárva van. Egészséges, rugalmas és fényes, védett a káros hatásoktól.

sérült, töredezett haj, hajápolás, hajvágás melegollóval

Töredezett hajvég a hajvágás előtt

A hagyományos hajvágással a hajvégek lezáratlanok maradnak. Ha az így vágott ha-jat nem óvjuk a környezeti ártalmaktól, ak-kor a haj elveszti fényét, erejét és szépségét. A Jaguar TC minden típusú és hosszúságú haj vágásához alkalmazható. Optimális eredményt lehet elérni akár vastag, normál, vagy vékony szálú, rövid vagy hosszú hajról legyen szó.


Melegollóval lezárt hajvég
A vágás során a Jaguár TC ThermoCut me-legolló vágó éle lezárja a hajvégeket. A fontos nedvesség és ápolási anyagok a hajszálban maradnak. Regenerálódik, nagyrészt átalakul az eredeti állapotába. Rendszeres alkalma-zással a töredezett hajvég eltűnik.

 

A Jaguar TC rendszer minden hajtípusra egyénileg beállítható: normál, vékony-vastagszálú, szőkített, dauerolt vagy vegyileg kezelt haj.

 

* Finom hajat, nagyobb volument biztosít
* Fénytelen, töredezett hajat regenerálja
* A töredezett hajat erősebbé, egészségesebbé varázsolja
* dauerolt haj esetében a haj rugalmasságát megnöveli
* Mindegyik hajtípus könnyebben kezelhetővé válik

 

Vissza a Fodrász oldalra...
 twitter - city szepsegszalon

 City Szépségszalon, hajhosszabbítás, hajdúsítás, fodrászat, kozmetika, masszázs, műkörömépítés, műszempilla, fülbelövés, füllyukasztás, frizura, hajvágás, hajfestés, arcfiatalítás, Csepel

google+ city szepsegszalon

Cityszepseg.hu website reputation 2006 City Szépségszalon - Saját képek, másolni, felhasználni tilos! Cityszepseg.hu statistics