City Szépségszalon, Budapest, Csepel, hajhosszabbítás, hajdúsítás, hajfelvarrás, haj csomózás, európai haj, póthaj, hosszú haj, hajvágás, hajfestés, melír, frizura, menyasszonyi konty, esküvői, smink, arckezelés, arcfiatalítás, kozmetika, műszempilla, füllyukasztás, műkörömépítés, pedikűr, manikűr, masszázs, gyógy masszázs, talpmasszázs, sport, svéd, szolárium    
 
 

A kézápolás kezdete

 

 

Régen már a rómaiak és a görögök is sokat adtak a kezük szépítésére, valamint arra, hogy tisztának és ápoltnak tűnjenek. A gazdagabbak erre külön rabszolgát is tartottak.

 

műkörmös, manikűrös,

    kézápolás

Dalma +36204122439

Munkarend

Hétfő 9 - 17
Kedd 9 - 17
Szerda 9 - 17
Csütörtök 9 - 17
Péntek 9 - 17
Szombat egyeztetés

 

kézápolás, műkörömépítés

  műkörömépítés


A kezek elárulják a gondosan féltett titkainkat, mint pl. idegesség, félelem, bosszúság (rágott köröm, vagy bőr), illetve a munkánkról is árulkodik (fizikai vagy szellemi).
 
műkörömépítés


Nemcsak a szemekből lehet olvasni, hanem a kezekről is.

Bármilyen alkatú is a kéz, az ápolása és szépítése okvetlenül szükséges, akár nőről vagy férfiről van szó!

A férfiak durva tapintású bőre és igénybe vett körme folyamatos SPA illetve manikűr után teljesen átváltozhat.

Nők terén nagyon hódít az új géllakk őrület, ami gyengébb körmöknél egy erősítéssel is kivitelezhető, és nagyon esztétikus kinézetet biztosít. A régi zselé erősítést felcserélte egy úgynevezett base gel, ami nagyon rugalmas és tartós megoldást jelent.

A rövidebb , vagy nagyon vékony körömlemezzel rendelkezők sem kell szomorkodjanak, számukra az épített köröm szintén elérhető, amivel igény szerint lehet hosszabbítani a körmöt.

Rágott körömre a legnehezebb építeni, de nagyon szép végeredmény érhető el, ha hosszabb ideig vesz az illető igénybe műkörmöt, így nem kell tovább rejtegetni a kezet mások elől, ezáltal egy folytonos idegeskedés elkerülhető.

Minden munkámra garanciát vállalok, ugyanúgy, mint a felhőtlen hangulatra, hogy kikapcsolódás legyen a számodra a velem eltöltött idő! J


 

Manikűr


manikűr, körömreszelés

Manikűr

Bőrpuhítót is tartalmazó meleg vízben áztatjuk a körmöket, majd a köröm bőrének feltolása, vágása és körmök formára reszelése következik.  A manikűrözés utána a vendég kérésére a körmöket polírozhatjuk, lakkozhatjuk. Befejezésként a körömágy bőrének vitaminos olajozása történik.


Vissza a Nyitó oldalratwitter - city szepsegszalon

 City Szépségszalon, hajhosszabbítás, hajdúsítás, fodrászat, kozmetika, masszázs, műkörömépítés, műszempilla, fülbelövés, füllyukasztás, frizura, hajvágás, hajfestés, arcfiatalítás, Csepel

google+ city szepsegszalon

Cityszepseg.hu website reputation 2006 City Szépségszalon - Saját képek, másolni, felhasználni tilos! Cityszepseg.hu statistics