City Szépségszalon, Budapest, Csepel, hajhosszabbítás, hajdúsítás, hajfelvarrás, haj csomózás, európai haj, póthaj, hosszú haj, hajvágás, hajfestés, melír, frizura, menyasszonyi konty, esküvői, smink, arckezelés, arcfiatalítás, kozmetika, műszempilla, füllyukasztás, műkörömépítés, pedikűr, manikűr, masszázs, gyógy masszázs, talpmasszázs, sport, svéd, szolárium    
 

KÉZ ÉS LÁBÁPOLÁS
pedikűr, manikűr és műkörömépítés

 

A szépségápolás szó hallatán sok embernek a haj és az arcápolás jut az eszébe, pedig a kéz és láb ápolása is figyelmet igényel. Vendégeink tudják, hogy a szakemberre bízott rendszeres pedikűr és manikűr fájdalommentessé varázsolja járásunkat, sima tapintásúvá simogatásainkat, esztétikussá, mutatóssá körmeinket.

műkörmös, pedikűrös, manikűrös,

          Láb-és kézápolás

Munkatársat keresünk!

Munkarend

Hétfő
Kedd -
Szerda -
Csütörtök -
Péntek -
Szombat -

 

kézápolás, műkörömépítés

  műkörömépítés


A köröm hosszabbítása: műkörömépítés, díszítés 
 
műkörömépítés


Épített zselé-porcelán: sablont helyezünk a köröm alá és arra hordjuk fel a megfelelő hosszúságú zselét, porcelánt, majd összecsiszoljuk.

Díszítési technikák sokfélék lehetnek, díszíthetünk porcelánnal, zselével, akril festékkel.
A díszítéseknek nincsen határa, bármilyen dekorációs kiegészítő felhasználható, a színskála összes színe kikeverhető. A körmökbe építhetünk swarovski strasszokat, kagylókat, csillámokat, porcelán illetve szárított virágokat……

De díszíthetjük az elkészült, formára reszelt műköröm felületét is, Swarovski díszítő kövekkel, zselével vagy porcelánnal.

Az egyre népszerűbb díszített műkörmök közül még mindig a francia műkörmök a legnépszerűbbek.Természetes, letisztult forma, a természetes köröm hatását adja vissza. Általában szolid díszítések illenek hozzá. A körömágy hosszabbítással még természetesebb körmöket kapunk. 

A zselével és porcelánnal megerősíthető a saját köröm hosszabbítás nélkül.Manikűr, pedikűr

manikűr, körömreszelés

Manikűr

Bőrpuhítót is tartalmazó meleg vízben áztatjuk a körmöket, majd a köröm bőrének feltolása, vágása és körmök formára reszelése következik.  A manikűrözés utána a vendég kérésére a körmöket polírozhatjuk, lakkozhatjuk. Befejezésként a körömágy bőrének vitaminos olajozása történik.

Pedikűr

Vannak, akiknek már a húszas éveik végén jelentkeznek az első bőrkeményedések, majd a kor előrehaladtával kisebb-nagyobb mértékben mindenkinél jelentkezhet. A bőrkeményedés a kiszáradás miatt be is repedhet és fájóssá válhat. Ez a rémálom rendszeres kezeléssel kiküszöbölhető.

A kezelés egy 10-15 perces meleg, fertőtlenítős, bőrpuhítós lábáztatással kezdődik, mellyel a megkeményedett bőrt és körmöt lágyítani, masszírozással a feszültséget enyhíteni lehet. Az elhalt bőr eltávolítása, lábköröm rövidítése, formázása, benőtt köröm kivágása, radírozás és a tápláló krém masszírozása után a nők igény esetén körömlakkozással, zselés díszítéssel tehetik szebbé lábaikat.

Ez az átfogó bánásmód a nagyon durva, repedt és keményedett sarkakat fogja kiküszöbölni, csökkenteni.

A körmök is állandó figyelmet igényelnek. Letöredeznek, kettétörnek, elszíneződnek. Rendszeres körömápolással körmeid erősek és egészségesek maradnak.

pedikűr, lábápolás, körömápolás Csepelen pedikűr, körömápolás lápápolás, pedikűr, bőrkeményedés, sarok berepedés, zselés, francia köröm

 

Vissza a Nyitó oldalratwitter - city szepsegszalon

 City Szépségszalon, hajhosszabbítás, hajdúsítás, fodrászat, kozmetika, masszázs, műkörömépítés, műszempilla, fülbelövés, füllyukasztás, frizura, hajvágás, hajfestés, arcfiatalítás, Csepel

google+ city szepsegszalon

Cityszepseg.hu website reputation 2006 City Szépségszalon - Saját képek, másolni, felhasználni tilos! Cityszepseg.hu statistics